Telefonszám: 06-79-456-510

Email: jatekgyar2013@gmail.com

Rólunk

Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat bemutassuk Önnek!
Mindig megújuló termékkészletünket változó, kedvező árainkkal, kiemelkedő, egyedi szolgáltatásainkkal, eredményeinkkel, első kézből mutathassuk be érdeklődőinknek!
Áttekinthető menürendszer felépítésével, aktuális szöveg és képtartalommal, olvasóbarát kísérőszövegekkel segítjük az eligazodást.

Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a Játékgyár épp csak 3 éves és máris honlappal, országos elismertséggel büszkélkedhet. Eredményeink önmagukért beszélnek termékeink minősége, színvonala kíséretében.

Nem titkolt célunk, hogy e határ menti kis település Játékgyára felkeltse az érdeklődést, és a virtuális sétája után személyesen is ellátogasson kis falunkba.
Nagy szeretettel hívunk és fogadunk minden érdeklődőt akár egy rövid üzemlátogatásra, akár egy hosszabb kikapcsolódásra vagy végleges letelepedésre, esetleg sikeres vállalkozás beindítására.


A Játékgyár múltja

A Bácsszentgyörgyi Játékgyár és Népi Iskola 2013. október 1.-jén indult útjára Kistérségi Startmunka Mintaprogramként. Munkatársaink többnyire nem szakképzettek, közfoglalkoztatottként vesznek részt a programban. Termékeink döntően természetes, egészségre káros anyagot nem tartalmaznak, gyermekbarát alapanyagokból készülnek.

Az ötlet

A fa, gyapjú és pamut termékeinkben a régi népi játékokat és a modern fejlesztő eszközöket kívánjuk ötvözni. Mellőzzük a műanyag festések használatát, próbálunk csak természetes alap- és segédanyagokat használni. Fontosnak tartjuk, hogy a termékek minél több régi népi játékötletet és díszítést tartalmazzanak, ezáltal megőrizve és továbbélését elősegítve hagyományainknak.

A program

A programmal szeretnénk elősegíteni az iskolai tananyag mélyebb szintű beépülését sok-sok játék és érdekesség segítségével.

Szolgáltatásaink

Gyermeke lerajzolja, mi elkészítjük saját megálmodott játékát! Népi Iskolai programjainkkal, játék készletünkkel meghívásra ellátogatunk intézményükbe, programjaikra! Városi, kulturális, folklór fesztiválokon, rendezvényeken kézműves bemutatókkal várunk mindenkit szeretettel! Játék műhelyünkben "Alkoss velünk" alkalmainkon Te is lehetsz játékkészítő! Továbbá, nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.


Kapcsolat

Telefonszám: 06-79-456-510
Email: jatekgyar2013@gmail.com
Weboldal: www.bsg-jatek.hu

Kossuth Lajos utca 15.
Bácsszentgyörgy
6511

A programunk

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek minél több régi népi játékötletet és díszítést tartalmazzanak, ezáltal megőrizve és továbbélését elősegítve hagyományainknak. A programmal szeretnénk elősegíteni az iskolai tananyag mélyebb szintű beépülését sok-sok játék és érdekesség segítségével.