Telefonszám: 06-79-456-510

Email: jatekgyar2013@gmail.com

Hírek

Játékgyárunk meghívást kapott a III. Országos Közfoglalkoztatási és a Megyei Közfoglalkoztatási Kiállításra!

III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 2017. évi helyszíne - a tavalyi évhez hasonlóan is - Budapesten, a Vajda Hunyad Várában került megrendezésre.

Játékgyárunk is meghívást kapott, ugyanis 2013-ban Start Mintaprogramként jött létre 26 fővel. Azóta sok szép sikert elérve haladunk előre. Még az első két évben sikerült 27 termékünket Népi Iparművészti zsűriszámmal ellátni.
BSG Játékgyár BSG Játékgyár
Jelenleg Játékgyárunk közfoglalkoztatási programként működik, 8 fő helyi és Garai lakos közreműködésével. Természetes alapanyagú játékokkal és termékeket készítünk. Fa játékokat, ügyességi, logikai, kreatív, fejlesztő játékokat. Textil részlegünkön inkább képek, párnahuzatok, egyéb használati jellegű tárgyak készülnek.
A termékeinket jelenleg a TÜV vizsgáztatási rendszernek megfelelő kivizsgáltatásra készítjük elő. Reményeink szerint hamarosan ennek eredményével is büszkélkedhetünk majd. Játékgyárunk másik szolgáltatása a Népi Iskolai programunk, amelynek keretein belül óvodákba, iskolákba, ÁMK-ba, városi- és községi rendezvényekre juthatunk el és mutathatjuk be programjainkat - játék kipróbálási lehetőséggel. A 4 év alatt eddig, mintegy 26.000 gyermekkel találkozhattunk. Bemutató termünkben mintegy 100 féle termékünket szemlélhetik meg a kedves érdeklődők.
Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel Minket az elérhetőségeink valamelyikén! Várunk mindenkit sok szeretettel!


2017. szeptember. 15.-én a BSG Játékgyár Jánoshalmán volt a Megyei Közfoglalkoztatási Kiállításon.

BSG Játékgyár

A háromnapos rendezvénysorozat kiváló bemutatkozási alkalom volt számunkra. Dr. Hoffmann Imre államtitkár Úr is elismerő szavakkal illette munkánkat. Több olyan megyei vezető és polgármester dicsérte munkánkat, akik maguk is sokat tesznek községük fellenüléséért. Játékainkat ki is próbálhatták a kedves érdeklődők.


Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel Minket az elérhetőségeink valamelyikén! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Miért válasszon minket?

  • Magas minőség
  • Alacsony ár
  • Mindig bővülő termékek
  • Ötvőzzük a népi játékokat a modernnel
  • Természetes alapanyagokkal dolgozunk


Elkészült az új Játékkatalógusunk! Bármi kérdése merül fel, hívjon Minket bizalommal!

Minden héten, szombatonként megtalálnak minket a Bajai Piacon, a 125-s standnál! (Az esetleges változás jogát fenntartjuk!)
Várunk mindenkit sok szeretettel!


BSG Játékgyár

Nyitvatartás

Hétfő

7:00 - 15:30

Kedd

7:00 - 15:30

Szerda

7:00 - 15:30

Csütörtök

7:00 - 15:30

Péntek

7:00 - 15:30

Szombat - Vasárnap

Zárva


Termékeinkről

Mellőzzük a vegyi és mérgező festékek használatát, próbálunk csak természetes alap- és segédanyagokat használni. Fontosnak tartjuk, hogy a termékek minél több régi népi játékötletet és díszítést tartalmazzanak. Ezáltal megőrizve hagyományainkat és továbbélésüket elősegítve.


Rólunk

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bácsszentgyörgyi Játékgyár 2013. október elsején útjára indulhatott Kistérségi Startmunka Mintaprogramként. Munkatársaink többnyire nem szakképzettek, jelenleg is közfoglalkoztatottként dolgoznak a programban. Elsősorban a helyi munkanélküli lakosságot szerettük volna segíteni.

Kapcsolat

Telefonszám

06-79-456-510


E-mail:

jatekgyar2013@gmail.com


www.bsg-jatek.hu


Postacímünk:

Kossuth Lajos utca 15.

Bácsszentgyörgy

6511


Népi Iskolánk

A Játékgyárhoz szervesen kapcsolódik a Bácsszentgyörgyi Népi Iskola.
Óvodák, iskolák és nyári táborok részére dolgoztunk ki programokat keresztény ünnepeinkre, a népi életre és játékokra, mesékre építve, eljátszva a magyar történelem kiemelkedő időszakait, miközben a Játékgyár termékeit használjuk. A programnak szeretnénk elősegíteni az iskolai tananyag mélyebb szintű beépülését sok-sok játék és érdekesség segítségével. Szeretnénk a magyar hagyományok és népszokások megismertetése mellett a gyermekek önismeretét és tárgyi tudását is bővíteni történelmi szerepjátékokkal, egy középkori vásár matematikai feladataival, magyar feltalálóink bemutatásával és egy jó énekléssel lovas kocsikázás közben.


Kapcsolat

Telefonszám: 06-79-456-510
Email: jatekgyar2013@gmail.com
Weboldal: www.bsg-jatek.hu

Kossuth Lajos utca 15.
Bácsszentgyörgy
6511

A programunk

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek minél több régi népi játékötletet és díszítést tartalmazzanak, ezáltal megőrizve és továbbélését elősegítve hagyományainknak. A programmal szeretnénk elősegíteni az iskolai tananyag mélyebb szintű beépülését sok-sok játék és érdekesség segítségével.